Nieuws

Isatis, persoonlijk, vernieuwend, en ruimte voor jezelf

Over Isatis Health

Isatis Health is één van de business units binnen Isatis Group en werkt met acht Agile teams aan  online oplossingen voor apotheken. Met trots vertelt Frits van de Water dat het portfolio van Isatis Health op dit moment bestaat uit een groot spectrum aan applicaties ter ondersteuning van logistieke-, zorg-, en financiële processen, die in meer dan 800(!) apotheken dagelijks worden gebruikt.

Frits, Talent Manager

Binnen Isatis Health bekleedt Frits sinds mei 2019 de functie van Talent Manager. Als Talent Manager is hij verantwoordelijk voor de mensen die aan de applicaties werken en houdt hij zich voornamelijk bezig met de menselijke kant van de organisatie. “Wat bijzonder is aan mijn functie, is dat ik mijn werkzaamheden ook grotendeels zelf in heb mogen vullen”. Deze werkzaamheden bestaan onder andere uit kennis- en competentie ontwikkeling van de mensen binnen de organisatie. Denk aan het opstellen van een persoonlijk ontwikkelplan met ruimte voor cursussen en beurzen. Of het polsen van de tevredenheid en wensen onder werknemers en hier ook écht iets mee doen.

Naast deze werkzaamheden, hoort ook werving en selectie bij de functie van Talent Manager. Hier komt de samenwerking met it-8 in beeld. Frits kan zich helemaal in de persoonlijke benadering van it-8 vinden, mede door het regelmatig zoeken van contact. “De samenwerking is heel fijn, ook het wekelijkse contact nu als klant en de bezoekjes die it-8 aan Isatis brengt zorgen ervoor dat we elkaar goed blijven kennen, elkaar gericht kunnen helpen en de vaart erin blijft. It-8 kent Isatis Health hierdoor heel goed, zowel de sfeer, werkzaamheden als mensen die hier werken. Dat maakt het makkelijk schakelen én persoonlijk”.

Werken bij

We vroegen Frits wat hij het leukst vindt aan werken bij Isatis Health. Over het antwoord hoeft de Talent Manager niet lang na te denken. “Dat zijn de mensen en heerlijke sfeer. Iedereen die hier werkt is authentiek, er is dan ook echt ruimte om jezelf te zijn. We hebben elke vrijdag borrels, hier kan je elkaar altijd uitdagen voor een potje tafelvoetbal”.

Frits legt ons uit waarom het erg interessant is om voor Isatis Health te werken. “Met name door de aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Naast het verbeteren van hard skills, is er aandacht voor het ontwikkelen van allerlei soft skills zoals communicatievaardigheden en persoonlijke effectiviteit. Daarnaast mogen mensen met eigen ideeën komen en als er ruimte is, deze proactief implementeren”. Er is ruimte voor initiatief en dit wordt aangemoedigd. Dat de locatie en het modern en gezellig ingerichte kantoor jaloerse blikken trekken, is geen geheim. Isatis is gevestigd pal naast het centraal station én ligt op steenworp afstand van het gezellige centrum van Nijmegen. Regelmatig lopen collega’s een rondje door de stad tijdens de lunchpauze.  

De uitdaging van het werk binnen Isatis Health, zit vooral in de technieken waarmee gewerkt wordt. “De markt waarin wij opereren klinkt misschien een beetje saai, maar als je kijkt naar het product, is dat heel stoer: de transitiefase van een monolithische applicatie naar een Microservice omgeving in .Net Core in de Cloud (Azure). En de inzet van DevOps Principles en Continuous Delivery. Maar ook het verder professionaliseren van de organisatie door nog meer focus te leggen op Agile werken met de komst van dedicated Scrum Masters en Product Owners.” Uitdagende processen en technieken, die je mag toepassen in een sfeervolle organisatie!

Nieuwe baan

Ben jij ook op zoek naar een nieuwe baan? Kijk dan eens op onze vacaturepagina of stuur een berichtje naar één van onze recruiters. 

 

Vond je dit interessant? Bekijk ook: 

Waarom het ontwikkelen van soft skills zo belangrijk is

Wisselen van baan? De meest voorkomende vragen (en antwoorden) op een rijtje

Welke vacatures er open staan bij Isatis Health