Nieuws

Medewerkerstevredenheidsonderzoek

Voor ons staat voorop dat we voor IT professionals een waardevolle carrière partner zijn. Door onze betrokkenheid, ook naar onze opdrachtgevers, kunnen wij goed invulling geven aan de wensen en behoeften van beide partijen.

Plezier in je werk

Maar om ons werk goed te kunnen doen, is het natuurlijk belangrijk dat wijzelf ook met veel plezier naar ons werk gaan. Hier besteden wij als team veel aandacht aan. Dit komt terug in hoe we samenwerken en in het feit dat we investeren in het persoonlijk contact met elkaar.

LinkedLabels – de groep waar it-8 onderdeel van is – faciliteert ons hier ook nog eens in. Zo ondersteunen onze HR collega’s ons bij onze persoonlijke ontwikkeling en die van ons als team. Daarnaast organiseren zij door het jaar heen een aantal events voor alle collega’s van LinkedLabels.

Medewerkerstevredenheid

Het effect van alle activiteiten, is gemeten door het medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO) dat is uitgezet onder alle collega’s van it-8, LinkedLabels, TechCaps, Yor-in, NRG-Office en Yellow Rockets. De combinatie van een extreem hoge respons en het feit dat 94% van de medewerkers trots is om bij ons  te werken, bevestigt dat we de juiste dingen doen. De events worden gewaardeerd met een 8,4. Redenen die genoemd worden zijn de sfeer, het netwerk, de jonge collega’s, gezellige uitjes en diversiteit aan opdrachten. 74% van de collega’s geeft aan de aandacht voor persoonlijke ontwikkeling te waarderen. Als it-8 herkennen we ons volledig in deze resultaten, wij gaan zeker met plezier naar ons werk!

Wie zijn wij?

Nieuwsgierig geworden naar ons team? Lees wie wij zijn en wat onze persoonlijke drijfveren zijn voor dit vak op de contactpagina.