Contact

 

Wij kijken graag wat we voor je kunnen betekenen. Laat jouw gegevens achter en wij bellen je terug. Liever zelf het heft in handen nemen?

Bel, mail of bezoek ons

Kantoor Nijmegen
Driehuizerweg 327
6525 PM Nijmegen
024 210 01 27 

Kantoor Amsterdam
Joan Muyskenweg 22
1096 CJ Amsterdam
020 240 11 77 

Kantoor Zwolle
Assiesstraat 124
8011 XV Zwolle
038 303 16 27

info@it-8.nl     


Het team van it-8

Maartje Middendorp

Maartje Middendorp

Business Manager

06 - 19675600

"Als Business Manager van it-8 ben ik dagelijks in gesprek met (potentiële) opdrachtgevers. Ik help je graag met de groei van jouw organisatie. Ik hou van ambitieuze groeiplannen in deze moeilijke markt. Samen vooruitkijken en vanuit een strategisch partnership, helpen om deze doelstellingen te behalen. Door middel van Werving & Selectie of detachering."

Niki Huntjens

Niki Huntjens

Recruiter

06 - 33940387

"Vanuit mijn nieuwsgierigheid naar wat jou nu echt energie geeft, ga ik graag het gesprek met je aan. Een nieuwe baan vinden is niet niks. Ik neem de tijd om je te leren kennen en luister goed naar je. Vanuit daar zoek ik met je mee naar een functie en bedrijf waar jij je helemaal op je plek gaat voelen. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!”

Eva Venhuizen

Eva Venhuizen

Recruiter

06 - 45116097

‘’Gemiddeld zijn we zo’n 8 uur per dag aan het werk. Het vinden van een baan die je echt leuk vindt kan een uitdaging zijn. Het leukste aan míjn werk is dat ik dagelijks met IT’ers in gesprek ben over deze belangrijke keuze. Mijn ervaring als IT Recruiter en studieachtergrond in Economische Psychologie helpen me hierbij. Wil je eens vrijblijvend contact hebben over jouw toekomst? Stuur me gerust een berichtje.’’

Birgit Bakker

Birgit Bakker

Recruiter

06 - 29465847

"Als Recruiter bij it-8 ben ik op zoek naar de beste match tussen een werknemer en werkgever. Ik ben geïnteresseerd en denk graag met je mee naar wat je in een volgende stap in jouw carrière wil. Het geeft mij energie wanneer iemand een nieuwe uitdaging vindt en daar helemaal op zijn of haar plek zit."

Sandy Lufino

Sandy Lufino

Recruiter

06 - 21509112

"Als mens ben ik geïnteresseerd in jou als mens. Als Recruiter, of matchmaker zoals ik het noem, combineer ik dit met het vinden van de juiste baan. Hierbij kijk ik niet alleen naar een lijstje op papier, maar naar jou als persoon. Graag help ik jou om te groeien in je carrière en met iedere stap dichter te komen bij jouw ideale baan. Matchmaker nodig? Bel mij."

Max Luesink

Max Luesink

Sourcer

06 - 30711389

Als Sourcer bij it-8 ben ik verantwoordelijk voor het contact leggen met mensen voor een nieuwe uitdaging. Dit is iets wat natuurlijk een enorme impact heeft in het leven! Logischerwijs vind ik het belangrijk om eerst iemand goed te leren kennen om vervolgens de perfecte match te kunnen maken met een nieuwe uitdaging. Door middel van een oprechte en persoonlijke aanpak weet ik zeker dat we samen een geweldige vervolgstap gaan vinden. Stuur me gerust vrijblijvend een berichtje!

Jelle van Esch

Jelle van Esch

Sourcer

06 - 15125425

"Als Sourcer bij it-8 hou ik mij bezig met het efficiënt matchen van veelbelovende kandidaten aan interessante vacatures binnen de IT. Wat is er nou mooier dan het creëren van een win-win situatie voor zowel de werknemer als het bedrijf, doormiddel van het vinden van de juist match? Goed, persoonlijk contact met mensen is hierbij cruciaal. Dus stuur mij vrijblijvend een berichtje, niet alleen voor een gezellige babbel, maar vooral ook wanneer je samen aan de slag wilt gaan om die juiste match te vinden."

Amy Reuterink

Amy Reuterink

Sourcer

06 - 41244708

"Als Sourcer bij it-8 houd ik mij bezig met het zoeken van de perfecte match van kandidaten voor uiteenlopende vacatures. Ik gebruik hiervoor een persoonlijke benadering en ik laat oprechte interesse zien. Door mijn natuurlijke aanleg voor het zien van mensen en hun talenten hoop ik telkens weer die perfecte match te kunnen bewerkstelligen. Omdat ik ervaring heb vanuit andere invalshoeken, kan ik vanuit verschillende perspectieven meedenken. Schroom dus niet om mij te vragen naar mijn mening en ik zal met veel interesse met je meedenken!"