Contact

 

Wij kijken graag wat we voor je kunnen betekenen. Laat jouw gegevens achter en wij bellen je terug. Liever zelf het heft in handen nemen?

Bel, mail of bezoek ons

Kantoor Nijmegen
Driehuizerweg 327
6525 PM Nijmegen
024 210 01 27 

Kantoor Amsterdam
Joan Muyskenweg 22
1096 CJ Amsterdam
020 240 11 77 

Kantoor Zwolle
Burgemeester van Roijensingel 19A
8011 CT Zwolle
038 303 16 27

info@it-8.nl     


Het team van it-8

Niki Huntjens

Niki Huntjens

Recruiter

06 - 33940387

"Vanuit mijn nieuwsgierigheid naar wat jou nu echt energie geeft, ga ik graag het gesprek met je aan. Een nieuwe baan vinden is niet niks. Ik neem de tijd om je te leren kennen en luister goed naar je. Vanuit daar zoek ik met je mee naar een functie en bedrijf waar jij je helemaal op je plek gaat voelen. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!”

Eva Venhuizen

Eva Venhuizen

Recruiter

06 - 45116097

‘’Gemiddeld zijn we zo’n 8 uur per dag aan het werk. Het vinden van een baan die je echt leuk vindt kan een uitdaging zijn. Het leukste aan míjn werk is dat ik dagelijks met IT’ers in gesprek ben over deze belangrijke keuze. Mijn ervaring als IT Recruiter en studieachtergrond in Economische Psychologie helpen me hierbij. Wil je eens vrijblijvend contact hebben over jouw toekomst? Stuur me gerust een berichtje.’’

Maartje Middendorp

Maartje Middendorp

Business Manager

06 - 19675600

"Als Business Manager van it-8 ben ik dagelijks in gesprek met (potentiële) opdrachtgevers. Ik help je graag met de groei van jouw organisatie. Ik hou van ambitieuze groeiplannen in deze moeilijke markt. Samen vooruitkijken en vanuit een strategisch partnership, helpen om deze doelstellingen te behalen. Door middel van Werving & Selectie of detachering."

Birgit Bakker

Birgit Bakker

Junior Recruiter

06 - 29465847

"Als Junior Recruiter bij it-8 ben ik op zoek naar de beste match tussen een werknemer en werkgever. Ik ben geïnteresseerd en denk graag met je mee naar wat je in een volgende stap in jouw carrière wil. Het geeft mij energie wanneer iemand een nieuwe uitdaging vindt en daar helemaal op zijn of haar plek zit."

Anselm Teule

Anselm Teule

Business Manager

06 - 21714456

"Ik onthoud de raarste dingen van mensen.. Dat jij graag dubbele espresso drinkt of dat je thuis een oldtimer Alfa-Romeo voor de deur hebt staan. Het zegt iets over wat ik belangrijk vind in het contact met mensen. Ik ben nieuwsgierig naar jou én naar wat je nodig hebt: om lekker op je plek te zijn als werknemer, of om te groeien als onderneming. Omdat ik ervaring heb als Recruiter én Business Manager, kan ik vanuit verschillende perspectieven met je meedenken en de beste match voor je vinden!"