Contact

 

Wij kijken graag wat we voor je kunnen betekenen. Laat jouw gegevens achter en wij bellen je terug. Liever zelf het heft in handen nemen? Connect met ons via een van onderstaande opties.

Bel, mail of bezoek ons

Driehuizerweg 327       Joan Muyskenweg 22
6525 PM Nijmegen       1096 CJ Amsterdam
The Netherlands           The Netherlands
+31 (0)24 210 01 27      +31 (0)20 240 11 77

 info@it-8.nl     


Het team van it-8

Niki Huntjens

Niki Huntjens

Recruiter

06 - 33940387

"Vanuit mij nieuwsgierigheid naar wat jou nu echt energie geeft, ga ik graag het gesprek met je aan. Een nieuwe baan vinden is niet niks. Ik neem de tijd om je te leren kennen en luister goed naar je. Vanuit daar zoek ik met je mee naar een functie en bedrijf waar jij je helemaal op je plek gaat voelen. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!”

Eva Venhuizen

Eva Venhuizen

Recruiter

‘’Gemiddeld zijn we zo’n 8 uur per dag aan het werk. Het vinden van een baan die je echt leuk vindt kan een uitdaging zijn. Het leukste aan míjn werk is dat ik dagelijks met IT’ers in gesprek ben over deze belangrijke keuze. Mijn ervaring als IT Recruiter en studieachtergrond in Economische Psychologie helpen me hierbij. Wil je eens vrijblijvend contact hebben over jouw toekomst? Stuur me gerust een berichtje.’’

Daniel Ravenswaay

Daniel Ravenswaay

Junior Recruiter

06 - 83135963

"Als IT'er ben je tegenwoordig helemaal hot. Iedereen wil iets van je, de InMails vliegen je om de oren en vaak wordt je ook nog telefonisch gestoord. De keuze is reuze zou je zeggen, maar dat maakt het niet altijd makkelijker. Als IT-Recruiter denk ik graag met je mee en help ik je bij het vinden van een baan en organisatie die écht bij je past. Dat is ook de reden dat steeds meer softwarebedrijven uit de regio Nijmegen voor it-8 kiezen. Geïnteresseerd in de mogelijkheden en wil je meer weten? Neem dan contact met me op!"

Maartje Middendorp

Maartje Middendorp

Business Manager

06 - 19675600

"Als Business Manager van it-8 ben ik dagelijks in gesprek met (potentiële) opdrachtgevers om hen te helpen met de groei van hun organisatie. Ik hou van ambitieuze groeiplannen in deze moeilijke markt. Samen vooruitkijken en vanuit een strategisch partnership, helpen om deze doelstellingen te behalen. Door middel van Werving & Selectie of detachering."

Birgit Bakker

Birgit Bakker

Junior Recruiter

06 - 29465847

"Als Junior Recruiter bij it-8 ben ik op zoek naar de beste match tussen een werknemer en werkgever. Ik ben geïnteresseerd in en denk graag mee naar wat iemand wil in een volgende stap in zijn of haar carrière. Het geeft mij energie wanneer iemand een nieuwe uitdaging vindt en daar helemaal op zijn of haar plek zit."

Roy Broeren

Roy Broeren

Sourcer

"Als sourcer bij it-8 leg ik het eerste contact met een kandidaat. Dit doe ik graag om de felbegeerde IT’ers met een mooie vacature mogelijk de stap te laten zetten waar deze naar op zoek zijn. Ik vervul deze rol met veel passie, omdat ik er energie uithaal wanneer ik iemand kan helpen in zijn of haar carrière. Als je toe bent aan iets nieuws, neem dan vooral contact op met mij. Ik help jou graag aan een uitdagende baan!"

Anselm Teule

Recruiter/ Business Manager

06 - 21714456

"Ik onthoud de raarste dingen van mensen.. Dat jij graag dubbele espresso drinkt of dat je thuis een oldtimer Alfa-Romeo voor de deur hebt staan. Het zegt iets over wat ik belangrijk vind in het contact met mensen. Ik ben nieuwsgierig naar jou én naar wat je nodig hebt: om lekker op je plek te zijn als werknemer, of om te groeien als onderneming. Omdat ik twee petten op heb als recruiter én business manager, kan ik vanuit verschillende perspectieven met je meedenken en de beste match voor je vinden!"