Ervaringen

Medewerkerstevredenheidsonderzoek

De meeste tijd van de week breng je door op het werk. Een inspirerende, fijne werkomgeving is daarom erg belangrijk. Als wij plezier in ons werk hebben, kunnen wij IT professionals 100% onze aandacht geven en zorgen dat jullie ook in een fijne werkomgeving terecht komen.

Lees meer

Isatis, persoonlijk, vernieuwend, en ruimte voor jezelf

We gingen deze maand op bezoek bij Frits van de Water, die via it-8 zijn huidige baan bij Isatis Health heeft gevonden. Benieuwd naar Frits’ ervaringen en de intensieve samenwerking die hij heeft met it-8, gaan we in gesprek. Frits vertelt het ons allemaal, ook wat werken bij Isatis Health hem biedt.

Lees meer

Een persoonlijke benadering

Als specialist in de IT word je geregeld benaderd. Wat is de toegevoegde waarde om toch te reageren op een bericht afkomstig van een werving & selectiebureau? Elk kwartaal bellen we met een IT’er die via it-8 een nieuwe baan heeft gevonden en gaan we in gesprek over zijn of haar ervaringen. Ditmaal spreken we met Jack Vermeulen, UX/UI Designer bij Isatis Health.

Lees meer

Benaderd via LinkedIn

Yvo Staal studeert Deeltijd Informatica en wilde graag een nieuwe baan. Hij kreeg enorm veel berichtjes, maar de meeste hiervan waren standaard: “Hi, ik heb een leuke vacature voor je…” en “je past perfect in het profiel”. Nu is hij .NET Developer bij Soluso.

Lees meer

Het belang van een goed proces

Een tijdje terug zijn we met it-8 op een IT-event geweest, georganiseerd door Sterksen & intelligence group. Bij it-8 blijven we ons ontwikkelen en zijn graag op de hoogte van wat er in de markt speelt. Tegenwoordig verandert de manier van werven, arbeidsmarktcommunicatie wordt hierin steeds belangrijker.

Lees meer

Recruitment in ontwikkeling: NRG-Office en it-8 blijven bij!

Recruitment is een vak apart en momenteel volop in ontwikkeling! Daarom bezochten recruiters van NRG-Office en it-8 de Recruitment Tech beurs in Utrecht.

Lees meer