Over ons

Jouw carrière in IT

Ben je IT specialist, dan weet je dat de banen en opdrachten voor het oprapen liggen. Dat maakt het niet altijd makkelijker om iets nieuws te vinden. Want hoe maak je uit al dat aanbod de juiste keuze voor jezelf? Je stapt niet zomaar over op een andere baan. Toch kan het gaan kriebelen; je wilt iets anders, je wilt je meer verdiepen of je bent nieuwsgierig naar wat een volgende stap voor jouw IT carrière kan betekenen. En ook als interimmer wil je die opdracht doen, die past bij jou en die je energie geeft of de ontwikkeling biedt die je zoekt. Precies daarom is it-8 jaren terug opgericht op initiatief van een softwarebedrijf en een werving & selectie-specialist. Wij zijn voor IT’ers een carrièrepartner met diepgaande kennis van IT en met oog voor de persoon áchter het CV.

En dat is nou wat ons vak zo leuk maakt; wij helpen je bij het vinden van de baan of opdracht die echt het beste bij jou past. En als jij ons de ‘go’ geeft, gaan we voor je aan de slag en zoeken we samen met jou binnen de mogelijkheden. Wat drijft jou, waar word jij enthousiast van? Wij horen graag jouw verhaal en geloven dat je de beste baan of opdracht vindt door in elkaar te investeren op de lange termijn. Door onze persoonlijke benadering brengen wij mensen en bedrijven met elkaar in contact die bij elkaar passen, op papier én in real life. Wij maken de cirkel rond!

Software specialisten

Back-end en front-end developers, functioneel en technisch beheerders, business analisten en scrum masters; voor alle specialistische functies rondom software development ben je bij it-8 aan het juiste adres. Door onze achtergrond in IT, spreken wij jouw taal.

Mensenwerk

Wij kijken verder dan de match tussen vacature en CV. Welke specialist past bij de organisatie en past dat bedrijf bij die persoon? Door hier tijd en en vooral aandacht aan te schenken, komen wij tot het beste resultaat waar beide partijen gelukkig van worden.

De beste plek voor jou

De vacature die op papier het beste lijkt, hoeft niet de beste keus te zijn. Daarom vinden wij persoonlijke kennismaking zo belangrijk, met jou en met jouw toekomstige werkgever. Voor jou die werkplek vinden waar jij je prettig voelt, daar worden wíj blij van!

Waarom recruitment uitbesteden aan it-8?

Of je nu hulp kunt gebruiken bij het verbeteren of opzetten van het recruitmentproces, je een nieuwe collega voor jouw bedrijf zoekt of een IT’er voor een interim opdracht: it-8 is informeel, kleinschalig en gericht op de lange termijn. Spreek je ons, dan zul je merken dat onze IT achtergrond het een stuk makkelijker maakt om jouw behoefte over te brengen. Omdat we uit de IT branche komen en al langere tijd actief zijn in bemiddeling van IT specialisten, hebben we een uitgebreid netwerk van interessante bedrijven en specialisten. 

Bedrijven weten dat ze bij it-8 terecht kunnen, als ze IT specialisten zoeken. Wij zijn professioneel, betrokken en belangrijker nog, we hebben een groot netwerk van leuke, potentiele collega’s! Zoek je een strategische partner die jou ontzorgt in alle recruitment taken? Een team dat kandidaten aanspreekt, die enthousiast zijn om bij jou te willen werken? We vertellen je graag over onze ervaringen met RPO dienstverlening; Recruitment Proces Outsourcing, over onze werving & selectie aanpak en over ons interim netwerk.

Het netwerk van it-8

We refereerden er al aan: we zijn opgericht op initiatief van een softwarebedrijf en een werving & selectiebureau. De basis van ons netwerk ligt dan ook bij het vinden van de juiste baan voor software developers in de regio Nijmegen. Inmiddels hebben we een goed en groot netwerk opgebouwd van softwarebedrijven en developers.

Daarnaast maakt it-8 deel uit van een ander hecht netwerk, namelijk dat van LinkedLabels. Dit netwerk bestaat uit productiebedrijven actief in de Food en Industry. Hierdoor kunnen we veel betekenen voor IT professionals die werkzaam zijn op IT afdelingen in functies op het snijvlak van IT en Business.

Meer weten?
Maartje Middendorp
06 - 19675600
Spreek met ons af