Over ons

Jouw carrière in IT

Voor IT specialisten liggen de banen voor het oprapen. Dat maakt het niet altijd makkelijker. Want hoe maak je uit al dat aanbod de juiste keuze voor jezelf? Je stapt niet zomaar over naar een andere baan. Toch kan het gaan kriebelen; je wilt iets anders, je wilt je meer verdiepen of je bent nieuwsgierig naar wat een volgende stap voor jouw IT-carrière kan betekenen. Precies daarom is it-8 jaren terug opgericht op initiatief van een softwarebedrijf en een werving & selectie-specialist. Wij zijn voor IT-ers een carrière partner met diepgaande kennis van IT en met oog voor de persoon áchter het CV en niet zomaar een recruitmentbureau.

En dat is nou wat ons vak zo leuk maakt; wij helpen je bij het vinden van de baan die echt het beste bij jou past. En als jij ons de ‘go’ geeft, gaan we voor je aan de slag en zoeken we samen met jou binnen de mogelijkheden. Wat drijft jou, waar word jij enthousiast van? Wij horen graag jouw verhaal en geloven dat je de beste baan vindt door in elkaar te investeren op de lange termijn. Zo brengen wij mensen en bedrijven met elkaar in contact die bij elkaar passen, op papier én in real life. Wij maken de cirkel rond!

Software specialisten

Back-end en front-end developers, functioneel of technisch beheerders; hiervoor ben je bij it-8 aan het juiste adres. .NET, Java, JavaScript of een ander specialisme? Wij hebben zelf ervaring in IT en spreken dan ook jouw taal.

Mensenwerk

Wij kijken verder dan de match tussen vacature en CV. Welke specialist past bij de organisatie en past dat bedrijf bij die persoon? Door hier tijd en aandacht aan te schenken, komen wij tot het beste resultaat voor beide partijen.

De beste plek voor jou

De vacature die op papier het beste lijkt, hoeft niet de beste keus te zijn. Daarom vinden wij persoonlijke kennismaking zo belangrijk, met jou en met jouw toekomstige werkgever. Jou op die plek krijgen waar jij je prettig voelt, daar worden wíj blij van!

Waarom kiezen voor it-8?

Of je wilt sparren over jouw carrière of je zoekt een nieuwe collega voor jouw bedrijf: it-8 is informeel, kleinschalig en gericht op de langetermijn. Spreek je ons, dan zul je merken dat onze IT achtergrond het een stuk makkelijker maakt om jouw behoefte over te brengen. Omdat we uit de IT branche komen en al langere tijd actief zijn in bemiddeling van IT specialisten, hebben we een uitgebreid netwerk van interessante bedrijven en specialisten. Of je nu een vaste baan zoekt of op projectbasis wilt werken. Voor een lange periode of tijdelijk. Wij zorgen voor de juiste plek voor jou! We komen zelf bij onze opdrachtgevers over de vloer, zodat we je precies kunnen vertellen hoe de sfeer is op de werkvloer en waarom jij dus bij dat bedrijf past.

Bedrijven weten dat ze bij it-8 terecht kunnen, als ze IT specialisten zoeken. Wij zijn professioneel en belangrijker nog, we hebben een groot netwerk van leuke, potentiele collega’s! Zoek je een team dat jou ontzorgt in alle recruitment taken en die kandidaten aanspreekt, die enthousiast zijn om bij jou te willen werken? We vertellen je graag over onze ervaringen met RPO dienstverlening; Recruitment Proces Outsourcing.

Meer weten?
Joris Brussen
06-24167568
Spreek met ons af