Voor IT'ers

Jouw IT carrière

Ben je IT specialist, dan weet je dat de banen en opdrachten voor het oprapen liggen. Dat maakt het niet altijd makkelijker om iets nieuws te vinden. Want hoe maak je uit al dat aanbod de juiste keuze voor jezelf? Je stapt niet zomaar over op een andere baan. Toch kan het gaan kriebelen; je wilt iets anders, je wilt je meer verdiepen of je bent nieuwsgierig naar wat een volgende stap voor jouw IT carrière kan betekenen. En ook als interimmer wil je die opdracht doen, die past bij jou en die je energie geeft of de ontwikkeling biedt die je zoekt. Precies daarom is it-8 jaren terug opgericht op initiatief van een softwarebedrijf en een werving & selectie-specialist. Wij zijn voor IT’ers een carrièrepartner met diepgaande kennis van IT en met oog voor de persoon áchter het CV.

En dat is nou wat ons vak zo leuk maakt; wij helpen je bij het vinden van de baan of opdracht die echt het beste bij jou past. En als jij ons de ‘go’ geeft, gaan we voor je aan de slag en zoeken we samen met jou binnen de mogelijkheden. Wat drijft jou, waar word jij enthousiast van? Wij horen graag jouw verhaal en geloven dat je de beste baan of opdracht vindt door in elkaar te investeren op de lange termijn. Door onze persoonlijke benadering brengen wij mensen en bedrijven met elkaar in contact die bij elkaar passen, op papier én in real life. Wij maken de cirkel rond!

IT professionals

Software developers, functioneel en technisch beheerders, business analisten en scrum masters; voor specialistische functies op het snijvlak van IT en Business en software development, ben je bij it-8 aan het juiste adres. Door onze achtergrond in IT, spreken wij jouw taal.

Mensenwerk

Wij kijken verder dan de match tussen vacature en CV. Past de cultuur en dienstverlening van het bedrijf bij jou als persoon en past de specialist bij die organisatie? Door hier tijd en en vooral aandacht aan te schenken, komen wij tot het beste resultaat waar beide partijen gelukkig van worden.

De beste plek voor jou

De vacature die op papier het beste lijkt, hoeft niet de beste keus voor jou te zijn. Daarom vinden wij persoonlijke kennismaking zo belangrijk, met jou en met jouw toekomstige werkgever. Voor jou die werkplek vinden waar jij je prettig voelt, daar worden wíj blij van!

Waarom recruitment uitbesteden aan it-8?

Of je nu een nieuwe collega voor jouw bedrijf zoekt, je hulp kunt gebruiken bij het verbeteren of opzetten van het recruitmentproces, of een IT’er zoekt voor een interim opdracht: it-8 kan je op al deze gebieden ondersteunen. Wij zijn informeel, kleinschalig en gericht op de lange termijn. Spreek je ons, dan zul je merken dat, vanwege de IT achtergrond van ons team, het een stuk makkelijker is om jouw behoefte over te brengen. We hebben een sterk netwerk van IT professionals, omdat zij zelf ervaren dat wij staan voor een betrokken en persoonlijke aanpak.

Lees meer over onze manier van samenwerking op de pagina Opdrachtgevers.

Het netwerk van it-8

We refereerden er al aan: we zijn opgericht op initiatief van een softwarebedrijf en een werving & selectiebureau. De basis van ons netwerk ligt dan ook bij het vinden van de juiste baan voor software developers in de regio Nijmegen. Inmiddels hebben we een goed en groot netwerk opgebouwd van softwarebedrijven en developers.

Daarnaast maakt it-8 deel uit van een ander hecht netwerk, namelijk dat van LinkedLabels. De IT professionals die werken in functies op het snijvlak van business en IT kunnen wij via het LinkedLabels netwerk van organisaties in de Food & Maakindustrie mooie kansen bieden.

 

Meer weten?
Niki Huntjens
06 - 33940387
Spreek met ons af