Voor opdrachtgevers

IT is van cruciaal belang

In productiebedrijven waar IT en business nauw met elkaar samenhangen, maar ook voor software bedrijven geldt dat als bepaalde kennis binnen het IT team mist, het primaire proces direct wordt geraakt. Logisch dat wanneer het gaat om de invulling van specialistische vacatures, je behoefte hebt aan een betrouwbare partner met kennis van IT. Wij weten wat belangrijk is binnen IT afdelingen en software development teams. Zo kunnen wij HR gericht helpen bij de invulling van vacatures en ontzorgen wij de IT manager. Met een compleet team blijven systemen en infrastructuur operationeel en zijn security en privacy gewaarborgd.

Spreek met ons af
it-8 is in 2014 opgericht door een software bedrijf en een werving & selectie specialist. Onze focus ligt op kwaliteit en relevantie bieden aan IT-professionals en werkgevers.

De juiste persoon voor jouw IT vraagstuk

Als IT manager ben je verantwoordelijk voor het invullen van specialistische functies voor jouw team of organisatie. Onze Recruiters en Talent Sourcers weten dat de zoektocht naar specialisten voor jouw team, meer betekent dan alleen het afvinken van bepaalde (systeem)kennis of programmeertaal op een CV. Voor IT managers fungeren wij vaak als inhoudelijk sparringpartner over de samenstelling van het team en het werk dat gedaan moet worden.

Wij zijn geïnteresseerd in jouw uitdagingen en IT projecten. Met plezier delen wij onze ervaringen en netwerk van leuke en vooral relevante potentiële collega’s!

Efficiënte invulling van IT vacatures

Bedrijven weten dat ze bij it-8 terecht kunnen, als ze IT specialisten zoeken. Wij zijn professioneel, betrokken en hebben een groot IT netwerk. Zo ondersteunen wij bijvoorbeeld HR afdelingen bij hun recruitment taken door invulling van IT functies. We snappen welke specifieke kennis voor profielen gevraagd wordt, daardoor weten we wie we voor welke functies kunnen aanspreken en of zij enthousiast zijn om bij jou te willen werken.

Wil je meer weten? We lichten graag onze werving & selectie aanpak, onze ervaring met Recruitment Proces Outsourcing (RPO) en ons interim netwerk toe.

Wekelijks contact en de bezoekjes zorgen ervoor dat we elkaar goed kennen en de vaart erin blijft.

Maartje Middendorp 06 - 19675600

Anselm Teule 06 - 21714456

it-8 maakt, met nog vier andere bedrijven, deel uit van LinkedLabels. Ieder label is specialist in werving & selectie en detachering in een specifiek vakgebied. Onderling delen we kennis over werving & selectie en detachering én over de Food & Maakindustie. Zo houden we focus op expertise, versterken we elkaar en kunnen we makkelijk een ander label aanhaken als wij een organisatie daarmee verder helpen.